marmaris last minute

marmaris_last_minute.jpg

Heb je helemaal genoeg van het slechte weer en heb je zin om even lekker zon te ’tanken’ en te ontspannen? Een Marmaris last minute is dan de perfecte remedie. Marmaris is een badplaats aan de Turkse Middellandse Zeekust en heeft alles in huis om jou een fantastische vakantie te laten beleven.

Marmaris; zon, zee, uitgaan en genieten

Marmaris is populair bij alle soorten toeristen; jongeren komen er graag om te zwemmen en uit te gaan; er zijn diverse disco’s en bars en je kan er tot in de kleine uurtjes door feesten. Voor stelletjes is Marmaris ideaal om romantisch samen aan de zee te liggen en aan excursies te mee te doen. Maar ook voor gezinnen met kinderen is het leuk om Marmaris last minute te boeken, want de stranden zijn ideaal voor kleine kinderen; de bodem loopt er maar langzaam af zodat het water lang ondiep blijft.

Vanuit de haven van Marmaris is het mogelijk om diverse boottochten te maken. Erg populair is bijvoorbeeld een dagtocht naar het nabijgelegen Rhodos. Daarnaast zijn er talloze excursies waar je aan mee kan doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende jeep- of raftsafari of een excursie naar de beroemde kalkterrassen van Pamukkale, waar je in de warmwaterbronnen kan baden. Een bezoek aan een Turks badhuis mag natuurlijk ook niet ontbreken aan je vakantie in Turkije; laat je lekker masseren, scrubben en schoonpoetsen en kom als herboren weer naar buiten. 

Marmaris Last Minute

Last Minute reizen zijn  vaak een stuk goedkoper. Vooral buiten het hoogseizoen heb je kans om een voordelige aanbieding te vinden. Arke en Kras hebben regelmatig goede aanbiedingen voor Marmaris, last minute of all inclusive of allebei. Verwen jezelf met een weekje Turkse zon en je zal zien dat je er bij terugkomst weer helemaal tegen kan!