werken in marmaris

werken_in_marmaris.jpg

Marmaris is een fantastische vakantiebestemming. Het wordt ook wel het Monaco van Turkije genoemd; dat zegt eigenlijk al genoeg! Heb je zin om naar de zon te trekken maar is je portemonnee daar niet dik genoeg voor, dan kan je er ook voor kiezen om er een werkvakantie van te maken. Werken in Marmaris is super leuk; je kan aan de slag in Nederlands café, een discotheek, als leider van kroegentocht of in het hotelwezen. Allemaal stuk voor stuk gezellig en veelzijdig werk, terwijl je in je vrije tijd lekker zelf kan genieten!

Werken Marmaris 

Marmaris is één van belangrijkste uitgaansbestemmingen van de Turkse Rivièra. Er zijn talloze discotheken en bars, vooral aan de gezellige boulevard en in Barstreet. Het is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse jongeren en daardoor kan je er altijd wel vakantiewerk vinden. Denk aan propper, bediening, achter de bar staan, reisleider of in de animatie. Ook in het hotelwezen kan je gemakkelijk aan de slag.
Hoe vind je werk?

Wil je graag vakantiewerk doen? Marmaris is dus een perfecte plek om heen te gaan. Maar hoe vind je nou een baantje? Omdat veel horeca Nederlands georiënteerd is, heb je grote kans dat ze in het Nederlands een vacature hebben opgesteld. Je kan het googlen of kijk op deze website voor vakantiewerk.  Daar kan je trouwens ook zelf het initiatief nemen en je CV plaatsen. Zo vind je sneller iets en kan je al van te voren regelen dat je kan werken in Marmaris.

i