Netsel Marmaris

netsel_marmaris.jpg

De haven van Marmaris, ook wel bekend als Netsel Marina, is een prachtige jachthaven en een echte must see als men Marmaris bezoekt.

Netsel marina is de grootste jachthaven in de zuidelijke Egeïsche Zee en heeft uitstekende faciliteiten voor zowel zeilers als voor toeristen. Deze mooie jachthaven is de thuisbasis van vele jachten, evenals restaurants, bars, een winkelcentrum en een zwembaden ook meren er soms indrukwekkende cruiseschepen aan.

Er hangt een gezellige sfeer in deze haven. Het prachtige landschap, de kleuren en de prachtige zee met azuurblauwe voorgrond geven de vele mooie boten een bijzondere aanblik.  Netsel Marina is echt mooi en een uitstekende plek om als toerist een bezoek aan te brengen. Je kunt er terecht om heerlijk te wandelen langs de mooie, exclusieve jachten, maar ook om zelf diverse boottochten te boeken of om heerlijk te winkelen. Geniet hier van de Turkse keuken en neem vervolgens de mooiste souvenirs mee vanuit de vele leuke souvenirwinkels. Of ga heerlijk een ijsje eten en kijken naar de wereld die aan je voorbij trekt of maak een praatje met de lokale bevolking.
Netsel Marmaris is echt een geweldige plek om te bezoeken. Een ervaring die zeker niet gemist mag worden bij een bezoek aan Marmaris. Vergeet ook zeker niet om je camera mee te nemen en plaatjes te schieten van al het moois dat je ziet op deze unieke plek.