Uitgaansleven Barstreet

Marmaris staat al jaren bekend als topbestemming voor jongerenreizen. Het uitgaansleven is er dan ook bruisend en uitbundig te noemen en Barstreet is daar weer het kloppende hart van. Tot in de kleine uurtjes gaat hier het dak er helemaal af!

Uitgaansleven Barstreet; welke bars en discotheken zijn er

Elke zomer leeft het uitgaansleven Barstreet helemaal op. Er worden talloze feesten georganiseerd en vaak onder muzikale begeleiding van bekende DJ’s en zangers en bands. Aanbieders van jongerenreizen, zoals Beachmasters en Gogo, organiseren ook vaak kroegentochten waar je aan mee kan doen. Dat is een leuke manier om de cafés en disco’s die er zijn te verkennen. Op Barstreet vindt je onder ander Club Rembrandt, een fantastische Nederlandse discotheek  en Club Joy waar de beste dansplaten gedraaid door bekende DJ’s. Greenhouse is ook een aanrader; het is één van de grootste clubs in Barstreet met verschillende muziekstijlen en fantastische licht- en lasershows!
Bij de meeste disco’s moet je entree betalen, maar je krijgt dan wel een gratis drankje. De prijzen voor een biertje liggen meestal rond de 4,5 euro.