marmaris uitgaan

Waar uitgaan in Marmaris?
Dit is een gemakkelijke vraag om te beantwoorden in Marmaris. Er is van alles te doen en te beleven in Marmaris. Er is een ruime keuze aan entertainment. Van karaokebars, nachtclubs met 60s 70s muziek ,hardcore dansclubs, shows. Er is echt voor elk wat wils om uit te kiezen.

Marmaris te verdelen in 3 delen als het gaat om uitgaansgebieden;

LONG BEACH (Uzunyali) (Restaurant – Shows – Dans – Karaoke – Winkelen) – MUZIEK tot 24:00
Dit is gebied bij het strand en de accommodaties. Met de fijne sfeer, het strand, fantastische restaurants en cafés en dans bars, is dit het gebied waar de meeste mensen het grootste deel van hun dag doorbrengen. Met inbegrip van de avond tot 24:00. Hier kun je dineren in fantastische restaurants en na het eten gewoon naar leuke pubs, bars gaan  om nog even door te gaan met plezier maken. Er heerst hier een zeer vriendelijke sfeer waar je veel mensen van over de hele wereld kunt ontmoeten.

BAR STREET met muziek tot 04:00

De avond begint hier meestal na 22: 00-23: 00 uur. Marmaris Bar Street kan concurreren met een aantal wereld beroemde clubs in de wereld. Er zijn clubs en bars in deze straat van hoge kwaliteit. Live muziek, Rock, Trance, Pop, Dance, RnB, alle soorten muziek komen hier voor. Meestal hoppen de mensen hier van bar naar bar of club naar club.
ARMUTALAN
Armutalan hoort bij Marmaris, maar ligt zo’n 30-45 minuten lopen van het strand. Er zijn een aantal bars waar men kan dineren en dansen. Er is een zeer goede indoor nachtclub in Armutalan—>Club Pacha. Het is geopend van 22:00 tot 04:00 en het is een heel mooie club.

Nog een aanrader;
BOOTTOCHTEN BIJ NACHT
Op bepaalde dagen is het mogelijk om met een boot te gaan varen van 23:00 tot 02:00. Onder de sterren is het dan mogelijk om te gaan luisteren naar muziek, te dansen en te drinken en te kijken naar het verlichte Marmaris vanaf zee.