last minute marmaris

last_minute_marmaris.jpg

Soms heb je er ineens genoeg van en heb je zin om even lekker naar de zon te trekken. Met een last minute Marmaris kan je morgen al in de zon en op het strand liggen, met fantastisch uitzicht op een prachtige, azuurblauwe zee! Als de zon achter de horizon zakt, verandert de binnenstad met de boulevard en Barstreet in een bruisend uitgaanscentrum, vol met licht en gezelligheid. Tot in de kleine uurtjes gaat het dak er helemaal af. Marmaris is ingesteld op toeristen en daarom zijn er ruim voldoende hotels en resorts waar je je heerlijk in de watten kan laten leggen. 

Veelzijdige vakantie

Natuurlijk kan je in Marmaris meer doen dan alleen op het strand liggen  en uitgaan. Shoppen is ook een populair tijdverdrijf voor de meeste toeristen. In Marmaris zijn veel winkels te vinden met goedkope designerkleding en ook kan je lekker gaan rondsnuffelen op de grote Bazaar. Kom je graag in actie, dan kan je meedoen aan één van de vele mogelijke excursies, zoals een jeepsafari, raften, een bezoek aan een historische site in de omgeving of de kalkterrassen van Pammukale. Verder zijn er diverse boottochten die je kan maken om de kustlijn te verkennen of één van de nabijgelegen eilanden te bezoeken, zoals het Griekse Rhodos. Een boottocht naar de rivierdelta bij Dalyan is ook een echte aanrader. Je krijgt er de Lycische rotsgraven te zien en bezoekt Turtle Beach. En daarnaast ka je natuurlijk prachtige duik- en snorkeltochten maken en andere watersporten beoefenen.

Een last minute Marmaris is dus heel veelzijdig! Om de prijzen hoef je het niet te laten, want er zijn hele voordelige last minute Marmaris vakanties te boeken (al voor 400,- per persoon!). Heb je er al zin in? Waar wacht je nog op? Boek, pak en vertrek. Zo simpel is het!